Alles over onze school

Naschoolse opvang
Tweede Openluchtschool voor het Gezonde Kind | 24 11 2015


CompaNanny

Buitenschoolse opvang (BSO) van CompaNanny

School werkt voor de Buitenschoolse opvang – net als voor de peuteropvang – samen met CompaNanny. Per 1 september zal een BSO locatie van CompaNanny gevestigd zijn op het schoolterrein. Tot die tijd kunnen kinderen terecht bij de locatie van CompaNanny op de Zuidas.

Op de Ontdek-BSO van CompaNanny worden kinderen actief gestimuleerd om spelenderwijs hun talenten, interesses en de wereld om hen heen te ontdekken. Het is daarbij belangrijk dat kinderen veel buiten zijn, uitgedaagd worden en kunnen onderzoeken op hun manier. Aan de hand van thema’s en activiteiten wordt de nieuwsgierigheid van kinderen geprikkeld om de wereld om hen heen, hun eigen interesses en talenten te ontdekken. Als ware ontdekkingsreizigers verkennen ze verschillende themawerelden en beleven ze avonturen binnen en buiten de BSO. De Nannies organiseren dagelijks activiteiten die uitdagen tot onderzoek en er komen speciale thema-experts naar de BSO om verhalen te vertellen, proefjes te doen of een voorstelling te spelen. Zo worden onderzoek, creativiteit, avontuur en je eigen spel bedenken gestimuleerd. Dit daagt hen uit om allerlei vaardigheden te ontwikkelen waar zij baat bij hebben in de toekomst.

Interesse in de BSO van CompaNanny? Kijk op onze website http://www.compananny.nl of neem dan contact op via 020-4170117 en tweedeopenlucht@compananny.nl

 

Woest Zuid Sport BSO - locatie Arsenal, omgeving Olympisch Stadion

Woest Zuid is een belevenis voor kinderen. Veel buiten, altijd actief en anders dan thuis. Elke dag biedt Woest Zuid na school een actief progamma en kunnen kinderen kennismaken met diverse sporten en buitenspelen. De begeleiders zijn jonge, woeste meiden en jongens met pit, allemaal met een sport achtergrond en een rijke fantasie voor buitenspelen. Natuurlijk is er ook alle ruimte om te chillen, te spelen of een spelletje poolen of tafelvoetbal.

Locatie Arsenal

Deze vestiging van Woest Zuid is gelegen op de eerste verdieping van het mooie complex van ASV Arsenal. Vanuit de groepsruimtes en vanaf het prachtige balkon hebben de kinderen direct toegang tot de sportvelden en de naastgelegen speeltuin. De ruimtes zijn zo ingericht, dat zowel jong als oud zich thuis voelt bij Woest Zuid en naar hartenlust veilig kan spelen. Alle kinderen van groep 1 t/m 8 zijn welkom. Onze eigen medewerkers halen de kinderen van school, lopend, met de fiets of met onze eigen busjes.

Het gehele jaar zullen diverse sportieve activiteiten aangeboden worden op de velden van Arsenal en in de omgeving van het Olympisch Stadion.  Denk daarbij aan het naast gelegen Speeleiland, het Johan Cruijff Court en aan de Sporthallen Zuid voor in de winter. Op studiedagen en in vakanties  hebben we een zeer aantrekkelijke programmering. Vrijwel altijd trekken wij er op uit, vaak de natuur in.

Flexibel

Woest Zuid is open op alle dagen dat de school dicht is, ook op studiedagen. Ouders kunnen kiezen tussen contracten inclusief en exclusief vakantie. Ook kinderen die nog niet bij Woest Zuid komen, kunnen van het spetterende vakantieprogramma genieten met de vakantiestrippenkaart.

Heeft u vragen of wilt u uw kind aanmelden, neem dan contact op via info@woestzuid.nl of 06-44383199 of kijk op www.woestzuid.nl

 

KleintjeZuid: meer aandacht, meer plezier

KleintjeZuid is gespecialiseerd in het aanbieden van Kinder- en Naschoolse opvang en onderscheidt zich in haar aanpak door de unieke combinatie van professionele kinderopvang en persoonlijke benadering.

Kenmerkend voor KleintjeZuid is de zonnige uitstraling, de professionele begeleiding en de vrolijke sfeer waarin kinderen kunnen groeien en leren. Enthousiaste en gekwalificeerde pedagogische medewerkers begeleiden de dag- en naschoolse opvang voor kinderen van 0-12 jaar.

Zo bieden wij een aantal extra  services aan om het dynamische gezinsleven optimaal te ondersteunen, zoals de gezonde, warme maaltijd voor de kinderen en verlengde openingstijden tot 19.00 uur.

NSO aan de Amstelveense weg

Nabij het Olympisch Stadion biedt KleintjeZuid naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Door de gezellige sfeer en de individuele aandacht is het voor kinderen na een dag vol indrukken van school al een beetje thuiskomen. Bij KleintjeZuid kunnen de kinderen heerlijk spelen in de eigen prachtige grote Amsterdamse binnentuin, schilderen en knutselen in het atelier, verkleden, spelletjes doen, lekker uitrusten en boekjes lezen. Daarnaast worden ook extra workshops aangeboden zoals expressie activiteiten (dans, muziek, theater en musical) en sportieve activiteiten (voetbal en Bootcamp).

Voor de oudere kinderen vanaf 7 jaar bieden wij een speciaal voor deze leeftijd ingerichte ruimte aan: “de Hangout”. Hier kunnen de kinderen zelfstandig spelen en worden voor deze leeftijd speciale activiteiten aangeboden.

Halve dagopvang aan de Amstelveense weg

Naast de naschoolse opvang bieden wij ook op deze locatie halve dagopvang aan voor kinderen van 2-4 jaar van (8.00 uur-13.00 uur)

Vakantieopvang

In de vakanties en tijdens de studiedagen verzorgt KleintjeZuid een exclusief activiteitenprogramma. Deze vakantieprogramma’s zijn origineel, ondernemend, leerzaam en creatief. Zie ook onze website www.kleintjezuid.nl

 

 

 

 

 

Kalender | Tweede Openluchtschool voor het Gezonde Kind

december 2018

 • 05 - Sinterklaasviering
 • 05 - Afsluiting thema “Sinterklaas” gr 1-2
 • 06 - Start thema “Kerst” gr 1-2
 • 14 - Openluchtviering
 • 20 - Nieuwsbrief decmber
 • 20 - Leerlingen ‘s middags vrij
 • 20 - Inloop ouders 08.20 - 08.30 u
 • 20 - ‘s Avonds Kerstdiner
 • 20 - Afsluiting thema “Kerst” gr 1-2
 • 21 - Leerlingen vrij
 • 22 - Start Kerstvakantie
 • 25 - 1e Kerstdag
 • 26 - 2e Kerstdag
 • 31 - Oud en nieuw
Kalender | Tweede Openluchtschool voor het Gezonde Kind Kalender | Tweede Openluchtschool voor het Gezonde Kind

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de website geef je toestemming voor het gebruik van cookies.

akkoord